Reclamebureau in Boxmeer

Fresh Next imagomakers van jouw bedrijf!

Fresh Next is hét reclamebureau uit Boxmeer. Wij helpen uiteenlopende organisaties met de uitstraling van hun bedrijf. Dit doen wij vanuit onze studio in Boxmeer. Wat begint bij een tof logo en een hippe huisstijl, trekken we overal in door. Van je visitekaartje en je website, tot social media en de aankleding van je pand. Om jou zo breed mogelijk te kunnen bedienen, werken we samen met verschillende andere partners, zodat we het perfecte totaalplaatje kunnen leveren.

Wij maken graag kennis met jou!
ontwerp

Wat doet ons reclamebureau?

Wij zijn een veelzijdig reclamebureau in Boxmeer dat zich voornamelijk bezig houdt met het ontwerpen van huisstijlen en logo’s. Maar daar stoppen wij niet. We beginnen bij het ontwikkelen van een huisstijl die past bij jou en jouw bedrijf, en deze uitstraling trekken we graag overal in door. Wij beschikken over een brede kennis op het gebied van webontwikkeling, belettering en grafisch ontwerp. Hierdoor kunnen wij je niet alleen van goed advies voorzien, maar ook op prettige en professionele wijze communiceren met de partners en leveranciers waar we mee samenwerken.

tuxx-logo-blog
Hoyer Recruitment Autobelettering

Waarom Fresh Next als reclamebureau?

  • Fresh Next gaat verder
  • Groot netwerk van partnerships
  • Ontzorging op breed vlak
  • Wij verzorgen een consistente, professionele uitstraling
  • Het perfecte totaalplaatje

Innovatief reclamebureau Boxmeer

Fresh Next verdiept zich continu in nieuwe ontwikkelingen en producten en loopt dus graag voorop in de markt. Hierbij hebben we niet alleen oog voor wat mooi is, maar proberen we ook het milieu minimaal te belasten. Via onze blog’s houden wij je graag op de hoogte hiervan. Zo schreven we onder andere al over akoestische panelen gemaakt van oude spijkerbroeken, het spandoek van de toekomst en ook over PVC-vrij behang.

roomdivider

Heb jij een uitdagend project voor ons? Neem contact op!

Logo Ontwerp

Onze opdrachtgevers in Boxmeer en omgeving

Vanuit ons reclamebureau in Boxmeer bedienen wij diverse bedrijven in de omgeving. Zo werkten wij onder andere voor Tuxx, Innovaat, Aery en Movability. Ook Taxus Taxi, Hemels voor Kinderen, Safety Centre Boxmeer en Mondial van Dijk behoren tot onze klantenportefeuille. Vanuit onze studio bedienen we zowel ZZP, MKB als landelijke coöperaties. Hoewel onze focus ligt op bedrijven uit het Land van Cuijk, hebben we inmiddels klanten van Maastricht tot Amsterdam en Heerenveen. Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.