Wij ontwerpen drukwerk en nog veel meer!

Op zoek naar een geschikte partij voor al je zakelijk drukwerk? Fresh Next zorgt voor het perfecte totaalplaatje. Dat betekent dat wij je wensen inventariseren, een gaaf ontwerp maken en het vervolgens voor je laten drukken in één van onze drukkerijen.

Het ontwerpen van drukwerk

Vanuit onze studio in Malden, ontwerpen wij de meest uiteenlopende reclame-uitingen. Op het gebied van drukwerk, kun je hierbij denken aan visitekaartjes, briefpapier, folders en flyers. Maar ook menukaarten, verhuiskaarten, ansichtkaarten, brochures en posters behoren tot de mogelijkheden.

Vanaf blanco of in een bestaande huisstijl

Het ontwerpen kunnen wij op basis van een bestaande huisstijl. Heb je nog geen huisstijl voor jouw bedrijf of productlijn? Geen probleem, van niets iets maken vinden we het allerleukste. Zo ontwerpen we huisstijlen voor ZZP-ers en MKB-ers, dit trekken we vervolgens niet alleen door in het drukwerk, maar ook in de website, belettering en relatiegeschenken.

Speciaal drukwerk

De mogelijkheden zijn eindeloos! Het begint natuurlijk bij het uitzoeken van een papiersoort die past bij het idee en ontwerp. Naast de diverse papiersoorten is ook de drukwijze en afwerking van belang. Kies je voor een beschermende laminaat? Dan kun je kiezen uit mat, glanzend of soft-touch laminaat. Drukwerk kan in iedere gewenste vorm worden gemaakt, het papier in een bijzondere vorm maken noemen we stansen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een speciale stansvorm.

Echt iets bijzonders..

Naast een ril-lijn of perforatie, kun je ook kiezen voor een unieke afwerking zoals Spot-UV. Met Spot-UV kun je een bepaald gedeelte van het drukwerk extra laten opvallen door deze glanzend te maken. Het geeft een waanzinnig mooi contrast op bijvoorbeeld een mat laminaat. Wil je echt iets bijzonders, dan kun je ook denken aan cold-foil. Dit wordt ook wel foliedruk genoemd, we maakten een speciale blog over cold-foil.

Drukwerk Land van Cuijk

Onze focus ligt op het Land van Cuijk. Zo leveren we voornamelijk drukwerk aan bedrijven uit gemeenten Cuijk, Boxmeer en Mill. Inmiddels rijkt ons klantenbestand ook tot buiten de grenzen van onze regio. Zo ontwerpen wij voor bedrijven van Roermond tot aan Amsterdam. Bekijk ook eens ons portfolio, hier vind je drukwerk en nog veel meer reclame-uitingen.

Digitaal of offset drukwerk?

Fresh Next levert zowel digitaal al offset drukwerk. Digitaal drukken kun je vergelijken met printen. Het is uitermate geschikt voor kleine oplagen. Heb je zo’n 500 exemplaren of meer van je brochure of kaart nodig? Dan loont het al snel om voor offset drukken te gaan. Bij full colour offset drukwerk worden er vier verschillende drukplaten gemaakt. Je ontwerp wordt als het ware opgesplitst in vier kleuren, Cyaan, Magenta, Yellow & Black. Na deze drukgangen zit alle inkt op het papier en is het resultaat zoals het bedacht is in onze ontwerpstudio.