Nieuwe website nodig?

Je website is verouderd, niet geschikt of hij wordt nauwelijks gevonden. De hoogste tijd om daar verandering in aan te brengen! Fresh Next biedt maatwerk weboplossingen met eindeloos veel mogelijkheden. Daarnaast ontwikkelden wij in samenwerking met Aery een standaard webproduct dat voor veel zzp-ers en mkb-ers de perfecte oplossing blijkt te zijn.

Maatwerk website

Fresh Next biedt ondernemers het beste van verschillende werelden op het gebied van webontwikkeling. Waar wij goed zijn in het concept en ontwerp, werken we samen met diverse partijen die een bijdrage kunnen leveren aan een geweldige website. Zo werken we samen met Aery voor de technische kant van de site. Daarnaast hebben we partners op het gebied van SEO, fotografie en video.

Betaalbaar maar professionele website

De behoeften van veel ondernemers zijn vergelijkbaar. Hun website geeft bezoekers een beeld van hun bedrijf en aanbod in diensten of producten. Daarnaast is het belangrijk dat de contactgegevens erop staan en dat de website snel laadt. Met die wetenschap is Fresh Next samen met Aery een nieuw product gaan ontwikkelen. Een standaard opzet wordt klantspecifiek gemaakt door het aanpassen van logo, kleuren, lettertypes en de inhoud. Hierdoor zijn de ontwikkelkosten laag en daar profiteer jij als klant van mee! Een goede website voor een betaalbare prijs. Enkele voorbeelden hiervan zijn de websites van AV-Install, Cover-Up en Autohulpdienst Ben Heiltjes.

Website ontwerpen

Naast het verzorgen van complete websites, wordt Fresh Next ook regelmatig ingezet door diverse webontwikkelaars. Waar zij sterk zijn in de technische realisatie, zorgen wij voor het grafisch ontwerp. Hierbij komt ook regelmatig het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl of het ontwerpen van drukwerk bij kijken.