Wij helpen jou met toffe relatiegeschenken en give-aways!

Relatiegeschenken uit Boxmeer

Opzoek naar passende relatiegeschenken of give-aways? Laat je adviseren in onze studio in Boxmeer ( Land van Cuijk ) .

Fresh Next is gespecialiseerd in het ontwikkelen en doortrekken van huisstijlen voor ZZP-ers en MKB-ers. Hierin hebben beschikken wij ook over een breed assortiment relatiegeschenken die we kunnen voorzien van jouw logo en kleurstellingen.

Oud maar goud

Pennen, sleutelhangers en tassen met logo’s. Ze bestaan al jaren maar zijn nog steeds immens populair! En dat deze relatiegeschenken er al jaren zijn, betekent niet dat er op dit punt geen innovatie plaatsvind. Er komen telkens weer nieuwe varianten bij! Hierbij wordt niet alleen gekeken naar nieuwe trends en kleuren, maar ook naar duurzaamheid. Wat dacht je van een pen van tarwestro of een tas gemaakt van gerecyclede PET-flessen?

Nieuwe relatiegeschenken

Naast de traditionele productgroepen, zien we ook telkens nieuwe producten die kunnen worden ingezet als give-away. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om powerbanks, draadloze opladers, bluetoothspeakers en lunchboxes te voorzien van jouw bedrijfslogo. Lees ook eens onze blog over gezonde relatiegeschenken of maak een afspraak en laat je inspireren in onze studio in Boxmeer.

Land van Cuijk en ver daarbuiten

Fresh Next bedient voornamelijk bedrijven uit het Land van Cuijk. Zo hebben wij ondermeer klanten uit Cuijk, Boxmeer, Grave en Haps. Maar ook daarbuiten zijn wij actief. Zo werkten wij al voor Mirjam van den Broek uit Nijmegen en Hoyer Recruitment uit Oss. Daarnaast zijn wij voor enkele landelijke coöperaties actief.