Toe aan een hip logo en frisse huisstijl?

Huisstijl ontwerp

Een professionele huisstijl die past bij jou en jouw bedrijf. Daar kunnen we je bij Fresh Next in Boxmeer perfect bij helpen.

Huisstijl als eerste indruk

Door middel van je huisstijl, geef je een eerste indruk af aan potentiële klanten. Ben je een prijsvechter of bied je juist exclusieve producten of diensten aan? Hecht je bedrijf veel waarde aan duurzaamheid? Is je bedrijf erg innovatief of juist ouderwets gezellig? Het zijn allemaal zaken die je terug kunt laten komen. Potentiële klanten, gasten of opdrachtgevers kunnen zich hierdoor aangesproken voelen of juist niet.

Meer dan even een logo maken

“Eventjes” een logo maken, daar doen wij niet aan. Wij vinden het belangrijk om een mooi totaalplaatje neer te zetten. In een vrijblijvend gesprek maken we kennis en verdiepen we ons in jou en jouw bedrijf. Dit nemen we mee in het proces naar een passende huisstijl. Waar vroeg een huisstijl bestond uit een logo, visitekaartje, briefpapier en enveloppe, kijken we bij Fresh Next meer naar de algehele look&feel.

Compact brandingguide

Voor veel bedrijven is het niet nodig om een compleet huisstijlhandboek van 100 pagina’s dik te ontwikkelen. Voor hen ontwikkelen wij dan ook een compact brandingguide. Hierin staat de gedachte achter het logo en hoe men het logo dient te gebruiken. Ook de kleuren, fonts (lettertypes) en overige huisstijlelementen ontbreken hier niet in. Verder geven wij een impressie van de toepassing. Dit is in de basis natuurlijk een visitekaartje, maar vaak geven we daarbij ook een impressie van een autobelettering, gevelreclame of een stukje campagne.

Voor wie ontwikkelen wij een huisstijl?

Het ontwerpen van een huisstijl is in de basis niet anders voor een ZZP-er dan voor een MKB-er of multinational. Het draait om een goed concept, mooie uitwerking en passende kleuren en vormen. Wij werken dan ook voor serieuze starters tot landelijke coöperaties. Dat doen we voornamelijk in het Land van Cuijk, maar ook zeker daarbuiten. Zo ontwikkelden wij bijvoorbeeld een huisstijl voor De Verhuisstyliste uit Cuijk, Mirjam van den Broek uit Nijmegen. Maar ook voor Connectiq uit Cuijk en Hoyer Recruitment uit Oss. In ons eigen Boxmeer waren wij verantwoordelijk voor het ontwerpen van de huisstijl van Hemels voor Kinderen.