Van spijkerbroek naar akoestisch paneel met print!

Een print op akoestisch paneel is een mooi voorbeeld van hoe functionaliteit, duurzaamheid en uitstraling in één product samen kunnen komen.

 

Waarom akoestische panelen?

Goede akoestiek draagt bij aan de productiviteit, motivatie en prestatie. Een “hard interieur” heeft een lange nagalm, dit zorgt voor irritatie en vermoeidheid bij je personeel of gasten. Wanneer de akoestiek goed op orde is, zullen bezoekers meer genieten van een bezoek aan jouw winkel, showroom of restaurant Alleen dat is al een reden om te investeren in akoestische panelen. Ook het voeren van (verkoop)gesprekken is een stuk prettiger als de akoestiek goed is. Zo kunnen onze panelen dus ook een bijdrage leveren aan jouw verkoopsucces!

 

Een waanzinnig mooie uitstraling!

Door middel van een digitale print op stof, kun je er voor zorgen dat de akoestische panelen perfect bij jouw bedrijf passen. Foto’s, logo’s, tekst.. alles is mogelijk! De geprinte stof wordt door middel van een speciale puntsverlijming bevestigd op het akoestische materiaal. Dit zorgt voor een warme uitstraling en een open structuur zodat geluiden goed geabsorbeerd kunnen worden. Het akoestische materiaal met hierop de print worden geleverd in een aluminium frame dat in de gewenste afmetingen te bestellen is.

 

 

Gerecyclede spijkerbroek?

Ons akoestisch paneel bestaat voor 90% uit katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Deze lange vezels zorgen ervoor dat geluidsgolven goed geabsorbeerd worden. Dit zorgt ervoor dat geluidsoverlast drastisch wordt gereduceerd en de nagalm verminderd. Het geheel wordt ook afgesloten met materiaal dat ervoor zorgt dat de middentonen worden gedempt. De combinatie van de juiste materialen en opbouw van het paneel zorgen ervoor dat de α-waarde van 0,65 behaald wordt.

 

 

AcousticPro roomdivider & deskdivider

Akoestische panelen zijn ook leverbaar als roomdivider en deskdivider. Meer hierover lees je in onze blog over AcousticPro Roomdivider & Deskdividers

Akoestisch paneel bestellen?

Heb je interesse in onze akoestische panelen met print? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee over hoe je deze panelen ook binnen jouw bedrijf of organisatie in kunt zetten.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy