pixlip go frame

Opvallen met Pixlip Go frames

Welke beurs je ook bezoekt, overal kom je de traditionele roll-up banners en beurswanden tegen. Écht opvallen doe je hier niet meer mee, maar wat is dan het alternatief? In deze blog vertellen we je graag meer over het Pixlip Go Frame, een dubbelzijdig LEDframe!

Ultralicht LEDframe

De Pixlip Go is een dubbelzijdig LEDframe dat bestaat uit diverse losse kunststof elementen die zonder gereedschap in elkaar gezet kunnen worden. De frames zijn ontzettend licht en kunnen middels de bijgeleverde transporthoes eenvoudig worden vervoerd naar bijvoorbeeld beurzen of presentaties. Doordat deze frames zijn voorzien van LED-modules, zul je écht opvallen en krijgt jouw bedrijf de aandacht die het verdient.

Modulair bouwen

Het Pixlip Go systeem is modulair op te bouwen en de frames zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen. Zo bouw je eenvoudig een unieke stand! Ook over de balie is nagedacht, zo is er een speciale verlichte counter ontwikkelt die net als de overige frames kan worden voorzien van een gave print!

Eindeloos variëren

De Pixlip Go Frames kun je telkens weer voorzien van andere peesdoeken. Hiermee kun je inspelen op het seizoen of meer aandacht creëren voor een specifiek product of unieke aanbieding.

Pixlip Go overal inzetbaar!

Deze frames zijn niet alleen geschikt voor beurzen. Het is ook mogelijk om ze te gebruiken als bewegwijzering in bijvoorbeeld een ontvangstruimte. Ook zijn de Pixlip Go frames ideaal voor gebruik in etalages of als aankleding van een kantoor.

Pixlip Go Kantoor Pixlip Go Beurs Pixlip Go Bewegwijzering

Benieuwd naar de mogelijkheden?

De Pixlip Go Frames worden al verkocht vanaf €265,- exclusief btw en verzending is mogelijk binnen heel Europa. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy