Social Media uitbesteden?

Fresh Next helpt jou met Social Media!

Facebook, LinkedIn of misschien wel Instagram? Social Media zijn een uitgelezen kans om jouw publiek te bereiken. Maar voor veel ondernemers zijn de sociale media-kanalen ook een doorn in het oog. Er zijn wel 1000 en 1 redenen waarom ondernemers hun kanalen laten verslonzen. De meest voorkomende redenen die wij horen zijn toch wel; “Ik heb nog meer te doen”, gevolgd door “Ik snap er niks van” en “Jullie zijn er veel handiger in”. Waarom zou je geen helpende hand inschakelen, zodat jij je kostbare tijd aan andere belangrijke zaken kunt besteden?

Wij maken graag kennis met jou!
ontwerp horeca cuijk
social media rundje kuuk
Social Media Smaak
Social Media Kubus Cuijk

Social Media uitbesteden

Fresh Next is een veelzijdig reclamebureau dat streeft naar het perfecte totaalplaatje. Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap overal op dezelfde professionele wijze naar buiten wordt gebracht. Dat geldt ook voor de berichten op social media. Dat doen wij bij voorkeur volgens een jaarplanning, aangevuld met spontane uitingen. Alles in de huisstijl van jouw bedrijf. Voor een vast bedrag per maand ben jij gegarandeerd van professionele posts op kanalen als Facebook en LinkedIn. Of je nu een restaurant hebt of een bouwbedrijf, het succes staat of valt met een goede wisselwerking en regelmaat in het plaatsen van uitingen.

Social Media Horeca Cuijk

Waarom Social Media uitbesteden aan Fresh Next

  • Jij bespaart tijd
  • Je berichten op social media zien er professioneler uit
  • De continuïteit wordt gewaarborgd
  • Je kunt bij Fresh Next ook terecht voor alle andere online en offline uitingen

Innovatief reclamebureau Cuijk

Fresh Next is ook zelf actief op social media. Hier plaatsen wij voornamelijk links naar onze blogs. Door middel van deze blogs houden wij onze (potentiële) klanten op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied. Zo schreven we al over het spandoek van de toekomst, akoestische panelen gemaakt van oude spijkerbroeken en PVC-vrij behang.

roomdivider

Heb jij een uitdagend project voor ons? Neem contact op!

Contact
Logo Ontwerp

Onze opdrachtgevers in Cuijk en omgeving

Vanuit ons reclamebureau in Boxmeer bedienen wij diverse bedrijven in de regio Land van Cuijk. Zo werkten wij o.a. voor Makelaardij Martijn Willems, Kubus Cuijk, Autohulpdienst Ben Heiltjes, BVD Timmerwerken en Horeca Cuijk. Ook AV-Install, Restaurant Smaak, De Verhuisstyliste, Connectiq, Sparkle Fireworks en Fritz-Events behoren tot onze klantenportefeuille. Vanuit onze studio bedienen we zowel ZZP, MKB als landelijke coöperaties. Hoewel onze focus ligt op bedrijven uit het Land van Cuijk, hebben we inmiddels klanten van Maastricht tot Amsterdam en Heerenveen. Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.