Horeca Cuijk

De kasteleins uit Cuijk hebben gezamenlijk een coöperatie opgericht. Vanuit hier worden diverse zaken collectief geregeld en georganiseerd. Fresh Next heeft voor deze coöperatie uit Cuijk een logo mogen ontwerpen. Daarnaast verzorgt Fresh Next de uitstraling van het jaarlijkse Rundje Kuuk en de promotie hiervan via Facebook en Instagram.

Rundje Kuuk

Al enkele jaren staat carnavalsvrijdag in Cuijk in het teken van “Rundje Kuuk”. Op deze avond trekken Cuijkse carnavalisten van kroeg naar kroeg om gezellig een drankje te doen en het carnavalsfeest in te luiden. Geen grootschalig evenement dus, maar een avond waarop de het gezellig druk is in alle 9 deelnemende Cuijkse horecagelegenheden. Fresh Next heeft voor de eerste editie in 2017 het logo ontworpen en zorgt jaarlijks voor een frisse uitstraling van alle reclame-uitingen. Dit begint bij het drukwerk zoals posters, tickets en consumptiekaarten. Daarnaast leveren wij het promotionele shirt dat als giva-away wordt verstrekt aan de eerste deelnemers van dit evenement. Ook zijn wij verantwoordelijk voor de berichten die op Facebook en Instagram worden verspreid.

ontwerp horeca cuijk
Horeca Cuijk Poster Rundje Kuuk
Social Media Horeca Cuijk
Consumptiekaart
Consumptiekaart
Rundje Kuuk Kaartjes
Horeca Cuijk logo

Horeca Cuijk Logo

De Coöperatie Horeca Cuijk is een coöperatie waar voornamelijk centrumkasteleins maar ook een Restaurant en Schouwburg uit Cuijk bij zijn aangesloten. Het hapje en drankje komen op subtiele wijze terug in het logo van deze coöperatie.

Hieronder vind je een overzicht van de deelnemende horeca uit Cuijk.