Kubus

Kubus is een landelijke Coöperatie van accountantskantoren en adviseurs. Ondernemer Pieter Kuenen uit Cuijk sloot zich in 2019 aan bij deze formule, maar ook hiervoor werkten wij al diverse jaren samen. Inmiddels werkt Fresh Next niet alleen voor Kubus Cuijk, maar hebben ook diverse andere kantoorhouders de weg naar ons reclamebureau weten te vinden.

Drukwerk

We ontwierpen onder meer een magazine voor Kubus Cuijk. Hierin lees je over hun dienstverlening, team en klanten. Maar ook het huisstijl-drukwerk zoals visitekaartjes, briefpapier, schrijfblokken en enveloppen hebben wij voor hen mogen verzorgen.

Kantooraankleding en belettering

Ook in en om diverse kantoren hebben wij de huisstijl verder doorontwikkeld. Hierbij kun je denken aan folie op de ramen, maar ook banners en LEDframes. Zelfs op het whiteboard, de koffiekopjes, onderzetters en glazen zijn de herkenbare paarse kleur en hexagon terug te vinden.

Social Media

Fresh Next ondersteunt diverse Kubus-kantoren met hun uitingen op social media. Zo plaatsen we herkenbare items op onder meer Facebook en LinkedIn. Hierbij laten we niet alleen het productaanbod voorbij komen. We spelen ook in op feestdagen en stellen medewerkers en klanten voor. Dit zorgt voor een persoonlijke touch en creëert veel betrokkenheid. Ook de mailings die Kubus Cuijk naar haar klanten verstuurd, worden door Fresh Next voorzien van de juiste look&feel.