Imagomakers van jouw bedrijf!

Met je uitstraling beïnvloedt je hoe mensen over jouw bedrijf denken. Hij moet echt bij je passen. De klant ontdekt namelijk zo wat je doet en waar je voor staat. Fresh Next zorgt niet alleen voor een helder concept, maar ook voor de ontwikkeling. Het kan dan gaan om het uitwerken van ideeën voor een nieuwe zaak, maar ook een opfrisbeurt van je huidige bedrijf.

Fresh Next is een reclamebureau dat zorgt voor een stijl die past bij je bedrijf, je product en – niet te vergeten – je doelgroep. We trekken dit door in je gehele bedrijf. Van drukwerk, website en social media tot interieur, exterieur en het wagenpark – wij zorgen dat het overal wordt doorgevoerd. Dit doen we voor MKB’ers.

Ruud
Ruud Kempen

Eigenaar / Imagomaker

Sociaal en creatief, twee termen die mij perfect beschrijven. Door goed te luisteren en kritische vragen te stellen, lig ik vaak al snel op één lijn met de klant. Mensen een WOW-effect bezorgen bij een eerste presentatie geeft mij een kick.
Robin
Robin van Iersel

Media Vormgever

Samen kijken we naar welke (combinatie van) online of offline media nodig zijn bij het behandelen van jouw vraagstuk, om jouw verhaal te vertalen naar passende visuals, dat is mijn uitdaging bij Fresh Next. Daar komt mijn behulpzame aard goed van pas. Ik ben pas tevreden als jij met een glimlach naar buiten loopt.

Fresh Next begeleidt de klant van concept tot realisatie. Natuurlijk zijn een goed idee en een prachtig ontwerp al een mooi begin, maar de realisatie vraagt om vakwerk. Daarom werkt Fresh Next samen met drukkers, verspreiders, signmakers, fotografen, videografen, webbouwers en tekstschrijvers. Stuk voor stuk ‘vakidioten’ die gaan voor het beste eind resultaat. Samen zorgen wij voor het perfecte totaalplaatje.

Laat je inspireren en kom langs !

De studio bevindt zich in het gebouw van Bastyle reclame in Malden. We spelen hier tafelvoetbal en sparren met andere ondernemers tijdens de gezamenlijke lunch. Desondanks wordt er bij ons in Malden ook hard gewerkt aan de meest uiteenlopende projecten. Kom langs voor een bakkie en laat je inspireren!

Wil je met ons werken?

We zijn benieuwd naar je ideeën en laten ons graag uitdagen! Maak een afspraak in onze studio of nodig ons uit voor een bezoek aan jouw bedrijf. Zo ontdekken we samen of er een click is, een goed fundament voor een fijne samenwerking!

Contact