AV-Install logo

AV-Install

AV-Install is een specialist op het gebied van geluid-, licht-, en beeldinstallaties. Naast een gedegen advies, zorgen zij ook voor de juiste mix van producten en professionele installatie hiervan. Voor AV-Install hebben wij een nieuwe huisstijl en website mogen ontwikkelen. Hier delen wij graag het resultaat.

Website

Om de service van AV-Install uit te breiden, is ons ook gevraagd om de huisstijl door te trekken tot een website. AV-Install heeft gekozen voor ons standaard website pakket. Hierbij krijgen ze een uitgebreide template tot hun beschikking, die wij naar hun wens invullen.
Zo zijn er drie pagina’s toegespitst op de diensten die ze aanbieden, namelijk geluid, beeld en licht. Deze worden overzichtelijk op de homepagina gepresenteerd. Daarnaast wilde AV-Install graag een pagina waarop ze al hun toffe projecten kunnen laten zien. Daarom hebben we een overzichtspagina toegevoegd, waarbij de projecten in categorieën onderverdeeld kunnen worden.
Het gemak van ons standaard pakket is dat de klant na de oplevering van de website veel handelingen zelf kan uitvoeren. Wij zorgen dat de website blijft draaien!

Beeldmerk

Voor het beeldmerk zat de uitdaging in het uitbeelden van een naadloze aansluiting en de geruisloze werking. We hebben dat gesymboliseerd door een abstracte A en V als ‘kabels’ in elkaar over te laten lopen.

Patroon

AV-Install werkt met drie productgroepen; geluid, licht en beeld. Deze drie groepen worden gesymboliseerd door een cirkel, driehoek en vierkant. Op basis van deze vormen heeft Fresh Next een patroon ontwikkeld dat als herkenbaar huisstijlelement terugkomt in alle uitingen.

Slogan

Ook in de slogan komen de elementen geluid, licht en beeld terug in de vorm van passende woorden. De slogan sluit nauw aan bij de dienstverlening van AV-Install en vertelt de klant precies wat hij of zij kan verwachten.

Visitekaartje

Alle elementen komen samen op het visitekaartje.

Hulp nodig?

Is jouw bedrijf toe aan een andere huisstijl? Of zit je in de opstartfase van je bedrijf en wil je eens samen om de tafel gaan zitten om een geheel nieuwe huisstijl te bedenken? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!