Makelaardij Martijn Willems

Makelaardij Martijn Willems is een van de modernste makelaarskantoren van de regio Land van Cuijk. Wij zijn dan ook blij dat wij als Fresh Next een bijdrage mogen leveren aan de uitstraling van hun bedrijf.

Doorontwikkeling huisstijl

Een van de eerste opdrachten was het doorontwikkelen van de huisstijl. Hieruit is onder meer de skyline ontstaan, dit herkenbare element zien we op de meeste reclame-uitingen terug.  De skyline bevat enkele leuke linkjes naar Cuijk. Zo komt de kerk van Cuijk terug, net zoals de Cuijkse stier, de grachtenpanden en ook de prachtige natuur rondom Cuijk.

Stijlvolle stickers

Een leuke sticker die we mogen hebben ontwerpen en leveren is de klikosticker. Een leuke manier om wekelijks weer in het straatbeeld zichtbaar te zijn. Ook realiseerden wij de autobelettering op hun Fiat 500.

Drukwerk en printwerk

Naast de stickers hebben we samen met hen ook de Martijn Willems Verhuiskalender mogen ontwikkelen. Deze kalender helpt hun klanten stap voor stap door de verhuizing heen. Ook de verhuisdoos komt hier natuurlijk van pas, deze hebben we voorzien van het logo van Martijn Willems.

Pen met logo

Daarnaast hebben we Martijn Willems ook aan een bijzondere pen met opdruk van hun logo geholpen. Dat dit schrijfgerei van karton gemaakt is, maakt deze pen bijzonder.

24/7 zichtbaar

Aan de rand van Cuijk staan diverse LED-displays waar 24/7 advertenties op worden getoond. Wij ontwikkelden in opdracht van Makelaardij Martijn Willems hiervoor enkele templates waarmee zij zelf in staat zijn de advertenties telkens te voorzien van het actuele huizenaanbod.