WalltexPro, de nieuwe standaard in naadloos behang!

Behang is een prachtige manier om een bepaalde stijl of sfeer neer te zetten. Dit kan zijn op kantoor, in een vergaderruimte, wachtruimte of winkel. En dat kan vanaf nu nog mooier én milieuvriendelijker!

WalltexPro Behang Mat

Naadloos behangen

De tijd dat je strookje voor strookje een muur moest behangen is gelukkig al een poosje verleden tijd. Het is namelijk mogelijk om behang tot wel 5 x 45 meter naadloos te printen en aan te brengen. Tot voorkort gebeurde dit met Airtex® en SanoTex. Hierbij is SanoTex de meest duurzame variant omdat deze geen PVC bevat.

Walltex Pro Behang Water
Waterafstotend Walltex Pro behang

WalltexPro behang

De ontwikkelingen op het gebied van print blijven maar door gaan en zo is er nu dan ook een nieuwe standaard gekomen op het gebied van naadloos behang, WalltexPro. WalltexPro is PVC-vrij, geurloos, krasvast, waterafstotend en hufterproof. Ook de manier van printen is uniek. Waar bij Airtex en SanoTex nog UV-print werden toegepast, wordt WalltexPro middels sublimatietechniek voorzien van de mooiste afbeeldingen. Dit zorgt niet alleen voor een hogere kleurintensiteit, maar ook voor minder glans / spiegeling.

Waarom Airtex behang blijft bestaan

Fresh Next zal standaard WalltexPro gaan aanbieden. De verkoopprijs ligt namelijk gelijk aan die van Airtex. Toch blijft Airtex fotobehang voorlopig nog bestaan. De maximale printbreedte van Airtex ligt namelijk op 5 meter, WalltexPro blijft hier vooralsnog achter met een printbreedte van “slechts” 3 meter.

Egaliserend behang

De WalltexPro is nog maar net op de markt en de nieuwe mogelijkheden zijn alweer in zicht. Bij een vlakke muur kun je met Airtex of het nieuwe WalltexPro prima uit de voeten. Is het stucwerk op je muur voorzien van een korrel, dan heb je vooralsnog een uitdaging. Je dient de muur dan namelijk eerst vlak te maken. Maar dat is binnenkort verleden tijd. Recent is namelijk aangekondigd dat er volop ontwikkeld wordt op het gebied van egaliserend behang. Wanneer dit op de markt komt is vooralsnog onbekend, maar er is al volop geprint en getest.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy