Horeca- en evenementensector komen terug!

Na circa anderhalf jaar lijkt er nu langzaam een einde te komen aan alle beperkende corona-maatregelen. Er zijn weer mogelijkheden voor de horeca- en evenementensector. Cafés organiseren weer feestjes binnen- en buiten. Ook op pleinen en festivalterreinen wordt er weer gefeest en gedanst. Of het nu gaat om een bruiloft, themafeest, personeelsfeest of festival, print kan een belangrijke rol spelen in de beleving. Dat begint al bij tickets, posters en uitnodigingen, maar ook op het evenement zelf is er een mooie rol weggelegd voor print. Fresh Next somt wat leuke items voor je op.

Kleedjes

Ze zijn er voor binnen en voor buiten, kleedjes! Je eigen patroontjes en je eigen kleuren. Zet ze in tijdens een picknick, diner of bierfeest. Creëer Oosterse sferen, beach, lounge of juist retro. Als stylist van evenementen kun je hierin helemaal losgaan.

Bouwhekdoek

Niet erg origineel, maar nog steeds waanzinnig effectief! Je kunt de doorkijk van bouwhekdoeken natuurlijk wegnemen met zwart doek, maar dat is zonde! Met een standaard afmeting van 335 x 175 cm zijn deze doeken ideaal om te voorzien van grote sfeerfoto’s of logo’s. Laat je goed adviseren over de verschillende materialen die je kunt kiezen voor deze bouwhekdoeken. Naast de traditionele PVC-doeken, ook wel zeil genoemd, is er natuurlijk ook nog mesh-doek. Mesh-doek lijkt veel op de standaard PVC-doeken, alleen is deze voorzien van gaatjes die zorgen voor een goede winddoorlaatbaarheid. Naast deze traditionele materialen, zijn er ook steeds meer nieuwe materialen. Wat dacht je van vlaggendoek gemaakt van gerecyclede PET-flessen? Of ProPES FR, een lichtgewicht polyester doek met een brandvertragende coating en een hoge kleurintensiteit?

Vloerzeil

Je eigen vloer printen, hoe tof is dat? Patronen, kleuren of de logo’s van je sponsoren op een rode loper. Het zijn zomaar wat ideeën die je kunt toepassen op vloerzeil. Ook zien we prints van gras, zand of hout terug, binnen no-time creëer je een andere wereld met print. Dit is met name handig bij indoor-festivals, feesten of beurzen.

Sierkussens

Sierkussens zijn geweldig om sfeer te creëren. Match ze met de kleuren van je horecazaak of evenement. Of wat dacht je van logo’s of namen op kussens printen? We hebben maar liefst zeven verschillende stoffen voor binnen én buiten. Extra fijn geweven katoen met een satijnen glans of juist een wat grovere stof met een stoerdere uitstraling, voor welke uitstraling ga jij?

Bierviltjes

De standaard viltjes van brouwerijen kennen we inmiddels wel, maar wat dacht je ervan om je eigen viltjes in te zetten? Bij bruiloften in de stijl van de uitnodiging, of juist de line-up tijdens een feest. Het is ook een mooie mogelijkheid om sponsoren tijdens een event nog eens extra onder de aandacht te brengen.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy