MultiTexPro Wandbekleding

Energiekosten besparen met MultiTexPro wandbekleding

De energiekosten reizen de pan uit dus energie besparen is een hot item. Nu is wandbekleding waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt, maar het is zeker een leuke kans!

MultiTexPro is een soort behang met onwijs mooie eigenschappen. Door de dikte van het materiaal blijft warme lucht langer in de ruimte hangen en de koude lucht blijft buiten. De dikte van MultiTexPro werkt niet alleen isolerend, het zorgt er ook voor dat oneffenheden tot 4mm niet meer zichtbaar zijn. Zo kan deze wandbekleding moeiteloos worden gebruikt op een wand waarbij het stucwerk is uitgevoerd met een korrel. Ook is MultiTexPro geschikt voor gebruik op beton, spack, metselwerk (binnen), cellenbeton, hout en tegel (niet vochtige ruimte). Naast de isolerende en egaliserende werking, draagt MultiTexPro wandbekleding ook bij aan een goede akoestiek.

Kleur of kunst?

MultiTexPro wordt voorzien van een print naar keuze. Zo kan er worden gekozen om zonder verf toch een complete wand in de gewenste kleur te printen. Mag het iets spannender? Kies dan voor een leuk patroon of een kunstwerk aan de muur. Uiteraard is het ook mogelijk om hierin de kleuren van je huisstijl te verwerken.

Waar zet je MultiTexPro wandbekleding in?

Niet meer stuken en schilderen maar direct in kleur je muren afwerken. MultiTexPro wandbekleding kan je enorm veel tijd besparen. Dit maakt het materiaal uitermate geschikt voor snelle verbouwingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kantoren of winkels waar men snel weer over moet kunnen beschikken. We gaan dit ook terug zien in (studenten)huizen en scholen. Dankzij de brandcertificering is deze wandbekleding ook geschikt voor openbare gebouwen.

MultiTexPro Wandbekleding aanbrengen

Voor deze wandbekleding maakt ons montageteam gebruik van speciale behanglijm. Op sterk zuigende ondergronden wordt er eerst nog een primer aangebracht. Bekijk ook eens ons lijmadvies. Voor een strakke afwerking kan er gebruik worden gemaakt voor hoekprofielen en eindprofielen.

Interesse in MultiTexPro Wandbekleding?

Meer weten over MultiTexPro? Wij helpen je graag bij zowel het ontwerp als de montage. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy