Reclame op je auto? Wij helpen je graag met autobelettering!

Met reclame op je auto ben je iedere dag opnieuw weer in beeld bij potentiële klanten. Fresh Next is gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele beletteringen. Dit doen we op basis van een bestaande of compleet nieuwe huisstijl. Voor een paar honderd euro is het al mogelijk om je auto te voorzien van je logo en slogan. Naar maten de belettering extremer wordt, gaat ook de prijs omhoog. Zo is het mogelijk om je auto een compleet andere kleur te geven of te voorzien van een fullcolour print.

Carwrapping

Bij carwrappen wordt een auto of bus volledig of gedeeltelijk ingepakt met folie. Dit kan een snijfolie in een bepaalde kleur zijn, maar ook een fullcolour print. Hoe cool is het bijvoorbeeld om als verkoper van gras of kunstgras je bestelauto volledig te wrappen in grasprint? Met carwrapping val je echt op.

Verschillende folies voor autobelettering

Folies voor autobelettering zijn er in diverse prijsklassen en voor verschillende toepassingen. Grofweg kun je folies onderverdelen in 3 types. Wij sommen ze even voor je op.

 

Monomeer folie

De goedkoopste folie is monomeer folie. Deze is geschikt voor vlakke toepassingen en wordt daardoor maar weinig gebruikt bij autobelettering.

 

Polymeer folie

Voor licht gebogen toepassingen is polymeer folie uitermate geschikt. Deze folie gebruik je vaak voor een eenvoudige autobelettering waarbij de deuren bijvoorbeeld worden voorzien van het logo.

 

Gegoten folie

Wanneer je een auto volledig of gedeeltelijk ingepakt moet worden in een bepaalde kleur of print, wordt een gegoten folie gebruikt. Deze is folie is geschikt om te verwarmen en te plakken over bumpers, spiegels, handgrepen en andere extreem gebogen onderdelen.

Snijfolie of printen

Bij het beletteren van een auto kun je kiezen uit snijfolie of printen. Onze voorkeur gaat hierbij altijd uit naar snijfolie. Snijfolie is er in diverse kleuren. Deze folies zijn terug te vinden in onze Avery foliewaaiers. Naast gewone folie zijn er ook bijzondere folies verkrijgbaar. Zo zien we niet alleen glanzende folie maar ook matte folie. Daarnaast zijn er metallic varianten van diverse kleuren verkrijgbaar. Wil je echt iets aparts, dan kun je bijvoorbeeld denken aan “Matte Metallic Brown”, “Brushed Titanium” of “Diamond Amber”.

Snijfolies zijn ontzettend mooi en vol van kleur, maar je bent hierin wel beperkt tot de bestaande kleuren. Zit je kleur er niet bij, wil je en verloopje of een onwijs gave foto op je auto? Dan zal dit geprint moeten worden. Na het printen wordt de print altijd voorzien van een beschermende laminaat, zo blijft je print ook mooi als je door de wasstraat rijdt.