Nill-Logo

Nill

Kantoren, winkels, huizen… De glasfolies van Nill zijn voornamelijk te vinden op de beglazing van vastgoed. Voor Nill hebben wij een logo en huisstijl mogen ontwerpen met bijbehorende glasfolie iconen.

Website

Om de verschillende mogelijkheden op het gebied van glasfolies in beeld te brengen, hebben wij ook een website voor Nill mogen ontwikkelen. Voor deze website hebben wij de gehele huisstijl doorgevoerd in het ontwerp. Zo hebben wij een aantal categorieën gemaakt om de verschillende soorten glasfolies in onder te verdelen. Deze categorieën zijn te herkennen aan de vier verschillende icons en worden ook weergegeven op de homepagina. Door dezelfde kleuren en een minimalistische vormgeving toe te passen, ontstaat er een duidelijk en overzichtelijk geheel.

Logo

De schuine afwerking van de tweede “l” in het logo geeft een ruimtelijke uitstraling en zorgt ervoor dat in het woordmerk twee zijden van een gebouw worden uitgebeeld. Het gebruik van primaire kleuren en een hoog contrast zorgen voor een krachtig logo, “glashelder”.

Beeldmerk

De letter “N” met de bijbehorende blauwe cirkel vormen samen een krachtig beeldmerk en zijn afgeleid van het logo. Het beeldmerk is gemakkelijk toe te passen op social media, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.

Icons

Nill verzorgt glasfolies voor verschillende toepassingen. Om deze overzichtelijk weer te geven hebben wij gebruik gemaakt van vier verschillende icons, deze zijn onder te verdelen in privacy, zonwerend, veiligheid en isolerend.

Toepassingen

Alle onderdelen komen samen in het visitekaartje en briefpapier.

Hulp nodig?

Wil je ook een eigen logo of huisstijl? Neem dan contact met ons op en kom een keer langs!