akoestische scheidingswand

Scheidingswanden met print

Scheidingswanden zijn populairder dan ooit! Sinds het coronavirus Nederland in z’n greep heeft, is men massaal op zoek naar manieren om afstand te creëren. Zo maken veiligheidshesjes, vloerstickers en posters bezoekers en medewerkers van bedrijven alert. Maar in deze 1,5 meter-samenleving zien we ook een toenemende vraag naar al dan niet akoestische scheidingswanden. Deze vraag komt zowel uit de detailhandel, horeca en kantoren. Of je ze nu scheidingswand, afscheidingswand, preventiescherm of coronascherm noemt… Wij zetten de diverse mogelijkheden voor je op een rijtje.

Gepersonaliseerde scheidingswanden

Scheidingswanden zijn vaak nogal saai. Maar dat is nergens voor nodig! Of je nu gaat voor plexiglas scheidingswanden, scheidingswanden van karton, een stretchframe, ledframe of juist akoestische scheidingswanden, alles is te voorzien van een eigen print. Zo voer je ze uit in de kleuren van jouw huisstijl, met je logo of met een andere toffe print.

Stretchframe als scheidingswand

Stretchframes, ook wel bekend als textielframes, zijn zowel hangend als staand verkrijgbaar. Middels een peesdoek is het eenvoudig om deze frames te voorzien van een print naar keuze. Binnen no-time creëer je hiermee dus een gepersonaliseerde scheidingswand.

Verlichte scheidingswand

Een scheidingswand die écht opvalt? Ga dan voor de een verlichte scheidingswand. Hiervoor zijn onze LEDframes uitermate geschikt. Wil je de scheidingswand eenvoudig kunnen verplaatsen, opbouwen en afbreken? Dan biedt de PixlipGo een geweldige uitkomst. Net als de stretchframes zijn de doeken eenvoudig te wisselen.

Verlichte Scheidingswanden

Akoestische scheidingswanden

Opzoek naar een duurzame scheidingswand die ook eens de akoestiek verbetert? Ga dan voor een scheidingswand gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken. Deze akoestische scheidingswanden zijn zowel verkrijgbaar als roomdivider en deskdivider.

akoestische scheidingswanden

Plexiglas veiligheidsscherm

Ze zijn eenvoudig te reinigen en te frezen in iedere gewenste vorm. Maar wist je al dat plexiglas veiligheidsschermen ook te voorzien zijn van een toffe print of een mooi logo? Zo ontstaat er een persoonlijk scherm dat

Dranghek met print

Waar we dranghekken normaal gesproken veelal op festivals en in de bouw treffen, zien we ze tegenwoordig ook steeds vaker verschijnen bij bijvoorbeeld supermarkten. Deze dranghekken zijn te voorzien van een dranghekdoek. Zo maak je snel duidelijk waar de gebruikte en gedesinfecteerde winkelwagentjes te vinden zijn.

Re-board scheidingswanden

Zoek je naar een tijdelijke manier om binnen voor wat afscheiding te zorgen? Dan is een scheidingswand van Re-board een goede optie. Re-board is gemaakt van gerecycled karton en ondanks het lichte gewicht toch ontzettend sterk.

Re-board scheidingswanden

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy