Luca Willems

Stagaire Luca? Even voorstellen!

Ik wil mijzelf via deze blog even voorstellen, begin februari ben ik begonnen met mijn stage bij Fresh Next. Voor het komende half jaar wil ik heel veel ervaring op doen. Graag wil ik zo veel mogelijk leren om volgend schooljaar goed mijn examen jaar in te gaan!

Wie ben ik?

Mijn naam is Luca Willems en ik ben 3e jaars student Media Vormgeving aan het Technovium te Nijmegen Heyendaal. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn sport! Mijn sport is motorcross, ik rijd wedstrijden met mijn 125cc Husqvarna. Naast dat ik met mijn motor rijd, is het ook mijn hobby om grafische ontwerpen te maken voor crossmotor stickers, helmen en crosskleding!

Met het vele sporten dat ik doe, vind ik het ook heerlijk om op de bank achter mijn laptop te kruipen en rond te struinen op het internet naar nieuwe inspiratie en ideeën! 

Meer leren

Mijn eerste stage die ik gehad heb in het 2e leerjaar heb ik gevolgd bij een signbedrijf. Hier heb ik voornamelijk de productie van ontwerpen mee gemaakt en daarvan geleerd, hierdoor weet ik dat sommige ontwerpen niet handig toepasbaar zullen zijn in de praktijk. Ik heb aan de eindfase van de productrealisatie mee mogen werken!

De reden waarom ik gekozen heb voor mijn stage bij Fresh Next, is omdat nu graag wil zien hoe het aan de ontwerpfase van een product of concept gaat. Ik wil meer leren over de grafische vormgeving en het idee daarvan! Graag wil ik leren hoe ik een goede huisstijl kan ontwerpen en deze kan toepassen in drukwerk, social media, belettering, website en zelfs relatiegeschenken!

Even Voorstellen, Stagaire Luca Willems
Luca Willems, Stagiair Media Vormgeving

In het begin was de stage wel erg wennen, maar inmiddels heb ik mijn weg hier gevonden. En ga ik met goede zin naar de stage! Tot 19 juni kun je mij vijf dagen per week vinden op het gezellige kantoor in Boxmeer.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy