egaliserend behang

Hoe egaliserend behang de bouwwereld verandert

Innovatie zit hem in het verbinden van verschillende werelden. Egaliserend behang is daar een prachtig voorbeeld van. Professionals uit de bouw- en printwereld hebben er maanden lang aan gewerkt en vanaf begin volgend jaar is het dan eindelijk leverbaar.

Waarom egaliserend behang gebruiken?

  • Geluidsabsorberend
  • Isolerend
  • Uitvlakken niet meer nodig
  • Tijd besparen
  • Geld besparen
  • Direct de juiste kleur of afbeelding
  • Kamerhoog leverbaar
  • Naadloos
egaliserend behang

Egaliserend behang in diverse varianten

De basis van egaliserend behang staat als een huis. Maar ook aan de doorontwikkeling hiervan wordt hard gewerkt. Zo verwachten wij een combinatie met WalltexPro, een heavy duty behang. Hierdoor ontstaat er een krasvaste en waterafstotende toplaag op het behang. Ook over de combinatie met een laag infrarood folie wordt gesproken. Dit zal er voor zorgen dat je er in de winter warmpjes bij zit.

Egaliserend behang afwerken

Het afwerken van egaliserend behang behoeft net even iets meer aandacht. Het strak snijden van de randen is best een uitdaging te noemen. We adviseren dan ook om dit behang te gebruiken in combinatie met een hoekprofiel aan de zijkant.

Hoe we egaliserend behang in jouw huisstijl printen

Als imagomakers van jouw bedrijf, ontwerpen wij een huisstijl die past bij jou en jouw bedrijf. We trekken dit overal in door en daar hoort ook het interieur bij. Zo hebben we de mogelijkheid om behang te printen in jouw huisstijlkleuren of juist met een herkenbaar patroon. Ook het printen van sfeerbeelden is geen enkel probleem.

De toekomst van egaliserend behang

De verwachtingen van dit behang zijn enorm. Naast winkels en kantoorgebouwen, verwachten we dit materiaal ook in scholen en woonhuizen terug te zien. De besparing van kosten en tijd plus een verantwoorde productiewijze maakt dit product interessant voor vele doelgroepen en toepassingen.

Op de hoogte blijven over dit behang?

Heb jij een leuk project? Ben je interieurstylist, schilder of werk je voor een bouwbedrijf? Stuur ons een mailtje en je hoort van ons wanneer dit behang beschikbaar is.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy