Robin

Even voorstellen..

Nog niet zo lang geleden ben ik afgestudeerd als Content Designer aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Uitgerekend op het moment dat ik me begon af te vragen hoe ik mijn toekomst verder in wilde vullen, werd ik door Ruud benaderd. Ik wil mijzelf via deze blog even voorstellen: mijn naam is Robin van Iersel en ik ben sinds oktober werkzaam als Media Vormgever bij Fresh Next.

Uitdagend

Bij Fresh Next heb ik meerdere raakvlakken gevonden die overeenkomen met wat ik zoek ik in een werkgever. Naast dat het lekker dicht bij huis is (mooi meegenomen!), maakt het bedrijf een mooie groei door en bedient het een veelzijdige groep klanten.

Ik heb de mooie kans gekregen om deel uit te maken van een bedrijf waar ik genoeg uitdagingen kan vinden en kan groeien als ontwerper. Iets wat ik bijvoorbeeld miste bij mijn vorige baan, was contact met klanten. Een vraagstuk ontvangen, samen sparren, de beste oplossing zoeken, een passend ontwerp maken en vervolgens een prachtig eindproduct opleveren. Met het beantwoorden van e-mails en het aannemen van telefoontjes, sta ik aan het begin van het creatieve proces en ontbreekt mij hier helemaal niks meer in.

Een groot voordeel van een veelzijdige klantengroep zijn de eveneens veelzijdige ontwerp-werkzaamheden. Elke dag ben ik met verschillende opdrachten, in verschillende stijlen, voor verschillende doeleinden bezig. Een huisstijl ontwerpen, drukwerk opmaken, een social media post maken, belettering voorbereiden, een website ontwerpen of een tof relatiegeschenk bedenken, alles komt voorbij en het liefst nog door elkaar. In het begin was dit wel erg wennen, maar inmiddels heb ik mijn weg hierin gevonden.

Innovatieve visie

Iets wat me aanspreekt aan de visie van Fresh Next is haar streven naar innovatie en het werken met duurzame en vernieuwende producten. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen, omdat de ontwikkelingen binnen mijn vakgebied ook niet stil staan. Zo is reclame mooi, maar wordt het nog mooier op het moment dat je verantwoorde materialen gebruikt, zoals de akoestische panelen van gerecyclede spijkerbroeken. Of wanneer je twee branches met elkaar kunt verbinden dankzij een product als printbaar egaliserend behang. Ik ben van mening dat, in deze tijden, een duurzame voetafdruk bijdraagt aan de impact die je als bedrijf achterlaat.

Robin
Robin van Iersel

Tot snel!

Ik heb het idee dat ik al aardig op mijn plek zit bij Fresh Next en ik kijk uit naar de volgende uitdagingen! Je kunt mij vier dagen per week vinden op ons gezellige kantoor in Boxmeer, waar ik klaar sta voor al je vragen en ideeën.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy