Header_Kerstblog_Relatiegeschenken

De feestdagen komen eraan!

Het laatste kwartaal is aangebroken, de hoogste tijd om na te denken over de feestdagen. Natuurlijk kun je al je relaties een mailtje sturen waarin je ze fijne feestdagen wenst, maar dat zou zonde zijn! De feestdagen zijn namelijk een uitgelezen kans om jouw bedrijf weer eens in de kijker te zetten bij je klanten en de waardering te tonen voor het feit dat zij jouw boterhammen betalen. Afgelopen jaren hebben wij diverse ondernemers mogen helpen bij hun kerstkaarten en relatiegeschenken. Door middel van deze blog hopen we je te inspireren.

Kerstkaart naar je klanten sturen

De belangrijkste tip die ik je kan geven is; maak het persoonlijk! Zorg ervoor dat de kaart past bij jou en jouw bedrijf. Gebruik de kleuren uit je huisstijl en zorg ervoor dat je logo erop staat. Een toffe kerstfoto van jouw team zal het ook goed doen. Hiermee laat je zien dat je er energie in hebt gestopt en niet zomaar het eerste beste doosje kerstkaarten bij de groothandel uit het rek hebt getrokken. Wil je écht indruk maken met jouw kerstkaart? Kies dan voor een unieke papiersoort of druktechniek.

Unieke papiersoorten en druktechnieken

folie drukwerk cold foil

Metallic wit, zilver of goud papier is natuurlijk onwijs cool, maar zo zijn er nog veel mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van zwart of ecologisch kraft-papier gecombineerd met witte inkt? En dan zijn er nog de diverse soorten afwerkingen van drukwerk. Een laagje Spot-UV of juist werken met foliedruk, met kerst is niets te gek!

Kerstgeschenken

Een flesje wijn of bier is nog steeds immens populair onder zowel de gevers als ontvangers, maar een beetje standaard is het wel. Geef je er toch een? Zorg dan voor een leuke verpakking! Dat kan met een gepersonaliseerd etiket, een fleshanger of een bedrukte wijndoos. Ook de gepersonaliseerde wijnkist is populair bij ons, het is zelfs mogelijk om bij iedere klant zijn of haar (bedrijfs)naam op de deksel te printen.

Populaire relatiegeschenken

Mokken, bekers en drinkflessen met logo

Tassen met logo of print

Gadgets met logo

Hulp nodig?

Fresh Next kan zowel het ontwerpen, drukken als verspreiden van je kerstboodschap uit handen nemen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy