Logo ontwerp

Even een logo ontwerpen?

Het ontwerpen van een logo is meer dan het uitkiezen van een “plaatje” en het plaatsen van wat tekst daaronder.

De gedachten achter een logo

Het logo bepaald samen met de rest van je huisstijl de uitstraling van jouw bedrijf. Het is dan ook erg belangrijk om deze naadloos aan te laten sluiten bij je doelgroep. Ben je een prijsvechter of juist exclusief? Klassiek of modern? In je logo en huisstijl kun je laten zien waar je voor staat en waar je als bedrijf in uitblinkt!

Ontwerp logo mirjam van den broek

Logo ontwerp Land van Cuijk tot ver daarbuiten

Vanuit onze studio in Boxmeer ontwerpen wij logo’s en huisstijlen. Dat doen we voornamelijk voor bedrijven uit het Land van Cuijk. Zo hebben we klanten in Cuijk, Boxmeer, Grave, Mill, Overloon, Sint Hubert, Gassel, Haps enzovoorts. Daarnaast ontwierpen we ook logo’s van bedrijven buiten deze regio. Zo mochten wij bijvoorbeeld het logo ontwerpen van Mirjam van den Broek uit Nijmegen en Hoyer Recruitment uit Oss.

Vectorbestand

Een goed logo is in de basis opgebouwd uit vectoren. Een vectorbestand bestaat uit lijnen die zonder kwaliteitsverlies oneindig te vergroten zijn. Dit is ook het bestand dat je nodig hebt bij autobelettering of bij het bedrukken van relatiegeschenken en give-aways. Een vectorbestand wordt veelal opgeslagen als .eps-bestand, voor online toepassingen gebruikt men vaak een .svg-bestand van het logo. Een vectorbestand wordt gemaakt in Adobe Illustrator. Wanneer je besluit je huisstijl te laten ontwerpen door Fresh Next, krijg je deze bestanden gewoon toegestuurd. Want we vinden het wel leuk als we je verder mogen helpen met drukwerk, website, belettering en relatiegeschenken, maar we willen je dit niet verplichten.