Ruud Kempen Nestwerk

Nestwerk, een inspirerende werkplek in Boxmeer

Ruim een jaar geleden verhuisde Fresh Next vanuit Cuijk naar een ruimte bij Nestwerk in Boxmeer. Een mooi moment om even terug te kijken.

Hoe het begon..

Naast mijn studie “Media Design” begon ik, Ruud Kempen, in 2010 mijn bedrijfje. Eerst vanuit huis en later vanuit een kantoor aan de Burgemeester van de Mortelstraat in Cuijk. Ik rolde er als het ware een beetje in en had niet echt een duidelijke missie en visie. Precies dit zorgde er uiteindelijk ook voor dat ik maar weinig voldoening haalde uit mijn werk en besloot meer in loondienst te gaan werken.

Reset

Eind 2015 heb ik als het ware de reset-knop ingedrukt. Ik begon compleet blanco en bedacht samen met mijn adviseur Pieter Kuenen van Kubus Cuijk wat ik graag zou willen. Ik ging me weer volledig storten op het ondernemerschap. Onder een nieuwe naam en met een goed plan ging ik van start.

Nieuw kantoor

Ik begon weer vanuit huis en na slechts enkele weken trok ik in bij Kubus Cuijk. Zij hadden nog wel een kleine ruimte over en ik kon dan tevens gebruik maken van de spreekkamer. Ruim een jaar later gingen we samen opzoek naar wat nieuws en verhuisde we naar de Poort van Cuijk. Een mooi pand, goede ligging en eigen toiletten en keuken, wat wil je nog meer?

Nestwerk

Op het gegeven moment kwam ik in aanraking met Nestwerk. Ik werd uitgenodigd voor de aftrap van de NestwerkClub en was aanwezig op hun eerste event. Dit was ook de eerste keer dat ik met Nestwerk in aanraking kwam, ik was gelijk geïnspireerd. Diverse jonge ondernemers met ieder hun eigen expertise. Of je nu alleen naar de events komt, af en toe komt flexwerken, een vast bureau hebt of een eigen kantoorruimte, iedereen is er welkom. Er werd gezamenlijk geluncht, wat kennis gedeeld onder het genot van een kop koffie en last but not least tafelvoetbal gespeeld. Toevallig kwam er ook een ruimte vrij op dit creatieve terrein, ik besloot alwéér te verhuizen. Als Cuijkenaar je bedrijf verhuizen naar Boxmeer? Ik heb er wel wat opmerkingen over gehad, maar daar zit ik niet mee. Ik woon nog steeds met veel plezier in Cuijk en sta midden in de Cuijkse gemeenschap.

Ruim een jaar later

Inmiddels zijn we ruim een jaar verder. Mijn kantoor / showroom is fijn ingericht en er zijn diverse voorbeelden op het gebied van huisstijlen, drukwerk, belettering en relatiegeschenken aanwezig. Zo kan ik mijn klanten goed adviseren en inspireren. Nog iedere dag geniet ik van deze fijne werkplek. Ik vind het belangrijk dat deze stichting blijft bestaan en dat het ondernemerschap in het Land van Cuijk wordt gestimuleerd. Daarom maak ik sinds enige tijd ook deel uit van het bestuur. Naast dat het een fijne werkplek is, heeft Nestwerk ook een positieve uitwerking gehad op mijn bedrijf. Zo hebben we al diverse opdrachten mogen doen voor o.a. Movability, Innovaat, Tuxx en Stichting Taxus Taxi. Daarnaast werken we veel samen met Aery, zij bouwen de websites die ik bedenk. Andersom worden we door hen ingeschakeld om online applicaties vorm te geven.

Benieuwd naar Nestwerk?

Je netwerk vergroten, kennis delen of ook opzoek naar een leuke werkplek? Loop gerust een keer binnen of bezoek een van de Nestwerk Evenementen. Je vind ze via de facebookpagina van Nestwerk.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy