Vacature Grafisch Vormgever (ingevuld)

Fresh Next

Vanuit onze studio in Boxmeer helpen we bedrijven met de uitstraling van hun organisatie. Dat begint bij een passende huisstijl, we trekken dit vervolgens overal in door. Hierin zorgen wij voor een goed concept en een mooi ontwerp. Verder werken we samen met diverse leveranciers en partners op het gebied van belettering, print, web en give-aways. Samen met hen gaan wij voor het perfecte totaalplaatje.

 

Wat we van jou verwachten?

Als grafisch vormgever bij Fresh Next krijg je de kans om klanten van A tot Z te helpen met hun vraagstukken. Dit begint bij het meedenken met de klant en het opstellen van een passende offerte. Wanneer de offerte akkoord is begint het creatieve proces. Bij de eenvoudige orders maak je een mooi ontwerp en leg je dit voor aan de klant. Hierbij werk je voornamelijk met Adobe Illustrator, Photoshop en InDesign. Bij akkoord rond je de opdracht af en zet je deze indien nodig verder uit bij onze leveranciers. Bij grotere projecten zoals het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl werk je in teamverband.

 

Wat we jou bieden

Je gaat aan de slag in een vooruitstrevend bedrijf dat nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houdt. Dat doen we niet alleen op productniveau, maar ook qua automatisering. Dit in combinatie met de leuke klanten, informele werksfeer, gezellige potjes tafelvoetbal en niet te vergeten “krokettenvrijdag” zal er voor zorgen dat jij iedere dag met plezier naar je werk gaat!

 

Interesse?

Lijkt het je leuk om ons te komen versterken? Stuur dan even een mailtje met CV en motivatie naar Ruud Kempen (ruud@freshnext.nl).