Ruud Kempen

Imagomaker van jouw bedrijf!

Contact

Creatief en ondernemend – twee termen die mij perfect beschrijven. Ik ben van oorsprong grafisch ontwerper en sinds 2010 ondernemer.

Van kinds af aan ben ik in de weer met ontwerpen. In de loop der jaren heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan in de reclamebranche, bijvoorbeeld bij een reclamebureau, maar ook in de signsector. In de signbranche ben ik niet alleen maar bezig geweest met ontwerpen, ik heb ook bijgedragen in de fysieke productie. Je kunt hierbij denken aan het beletteren van winkels en auto’s, maar ook het maken van spandoeken en het bedrukken van bedrijfskleding.

Daarnaast heb ik gewerkt voor diverse webshops, waarbij zowel de vormgeving, gebruiksvriendelijkheid en online vindbaarheid een belangrijke rol spelen. Die kennis komt allemaal samen in Fresh Next, mijn bedrijf!

Ruud Kempen als imagomaker van jouw bedrijf!

Als imagomaker houd ik me bezig met de visuele identiteit van bedrijven. Ik ontwerp logo’s, huisstijlen, websites, folders, flyers, autobeletteringen, belettering van winkels en andere bedrijfspanden en ga zo maar door. Ook ontwikkel ik andere reclame-uitingen zoals campagnes en give-aways.

Naast het ontwerpen, ook wel vormgeven genoemd, heb ik veel contact met partners en leveranciers. Zo werk ik samen met lokale drukkerijen en printbedrijven, maar ook tekstschrijvers, videobedrijven, fotografen, webbouwers, brandconsultants, SEO-specialisten. Ik streef hierin naar perfectie en maak samen met hen toffe totaalplaatjes.