REALISATIE VRAAGT OM VAKWERK

belettering vloersticker

REALISATIE

Fresh Next begeleidt de klant van concept tot realisatie. Natuurlijk zijn een goed idee en een prachtig ontwerp al een mooi begin, maar de realisatie vraagt om vakwerk. Daarom werkt Fresh Next samen met drukkers, verspreiders, signmakers, fotografen, videografen, webbouwers en tekstschrijvers. Stuk voor stuk ‘vakidioten’ die gaan voor het beste eind resultaat. Samen zorgen wij voor het perfecte totaalplaatje.

Dankzij de inzet van deze professionals kan Fresh Next het volgende aanbieden:

  • Drukwerk, zoals visitekaartjes, flyers, brochures of zelfs een magazine – onze drukker zorgt voor drukwerk, zoals dat bedoeld is.
    Wil je die flyers, brochures of magazine huis-aan-huis laten verspreiden? Dat is geen probleem. Fresh Next regelt het met de verspreider, die ervoor zorgt dat je materiaal zorgvuldig wordt bezorgd.
  • Je boodschap overbrengen via en groot reclamebord, prachtige reclamezuil, gevelreclame of folies? Daarvoor schakelen we ervaren signmakers in. Zij zorgen voor de perfecte print en snijdwerk.
  • Foto’s springen meteen in het oog. Dat geldt natuurlijk voor drukwerk, zoals bij visitekaartjes, flyers en folders, maar vergeet online niet. Denk niet alleen aan je website, maar ook aan social media profielen. Onze fotograaf maakt foto’s die meteen weergeven waar jij voor staat.
  • Wil je de sfeer op de werkvloer en jullie diensten perfect in beeld brengen? Dan kun je ook kiezen voor video. Kies bijvoorbeeld voor een bedrijfspresentatie voor op je website. Of neem filmpjes op waarin je informatie deelt met de kijker over je producten. Die video’s deel je vervolgens via social media. Fresh Next werkt samen met videografen, die perfect weten hoe ze jouw boodschap kunnen overbrengen.
  • Je website is je online visitekaartje. De site moet er niet alleen goed uit zien; hij moet ook probleemloos werken. Die technische kant laten wij graag over aan onze webbouwers.
  • Teksten nodig voor bijvoorbeeld je website, brochure of social media? Dan schakelt Fresh Next graag één van de ervaren tekstschrijvers in. Zij weten de juiste woorden te vinden om je verhaal te vertellen.
Laten we een bakkie doen!
reclame cuijk