Fresh Next en Bastyle Reclame bundelen hun krachten

Fresh Next is verhuisd en bundelt haar krachten met Bastyle Reclame. Hiermee vertrok het bedrijf van Ruud Kempen uit Boxmeer en worden alle bedrijfsactiviteiten sinds 1 september voortgezet vanuit het bedrijfspand van Bastyle Reclame aan de Steiger 7 te Malden.

Sinds enkele jaren genieten Ruud Kempen (Fresh Next) en Bas van Gemert (Bastyle Reclame) al een intensieve samenwerking. Waar Fresh Next veelal druk is met het ontwerpen van huisstijlen, websites, druk- en printwerk, is Bastyle Reclame voornamelijk uitvoerend bezig. Zo werkten de twee bedrijven al samen op het gebied van autobelettering en gevelreclame. “Het klikt zo goed omdat we beiden streven naar perfectie, onze afspraken nakomen en houden van een gemoedelijke werksfeer”, aldus Ruud.

Door deze twee bedrijven onder te brengen in hetzelfde bedrijfspand ontstaat er een creatieve werkplaats waar men terecht kan voor zowel branding als signing. Het opereren vanuit één locatie zorgt er tevens voor dat zij efficiënter kunnen werken. “De lijntjes worden korter en het is straks nog eenvoudiger om vanuit diverse invalshoeken met onze opdrachtgevers mee te denken.” vertelt Bas.

Voor de bestaande klanten van Fresh Next zal er weinig veranderen. Beide bedrijven zijn al gewend om voor klanten door heel het land te werken. Daarbij is het slechts een rivier die het Rijk van Nijmegen scheidt van het Land van Cuijk. Over de A73 ben je binnen enkele minuten vanuit Cuijk in het Gelderse Heumen / Malden.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy